Öka din kreativitet!

Gör din egen skulptur

Välkommen till en kurs där vi gör en skulptur liknande bilden nedan. Kursen tar ca 4 timmar och du kan ta med dig din skulptur när du åker hem. Vi är hemma hos mig i min ateljé på Störvägen 19 i Uppsala.

Allt material samt fika ingår förutom en t-shirt i bomull utan tryck (begagnad helt ok) och en fön som du tar med dig.

Kursen kostar 850 kr inkl moms. Information om nästa kurstillfälle hittar du här samt via mitt nyhetsbrev. Är du intresserad maila mig på info@marianehlinsdesign.se.

Herde

After Work med målning

Gör något kul efter jobbet med kompisarna. Kom till min min ateljé på Störvägen 19 i Uppsala där vi äter en bit mat och dricker något gott. Sen har vi skoj med färger och olika tekniker som ni får prova på. Efter ca 3 timmar går ni hem med en tavla som ni själva gjort. Jag kan också komma till er arbetsplats om det är enklare.

Kostnaden för denna helkväll kostar 495 kr då allt ingår (mat, dryck och målarmaterial). Är du intresserad maila mig på info@marianehlinsdesign.se.

Barn med funktionshinder

Att få dela min skaparglädje med andra ligger mig varmt om hjärtat. Speciellt barn med funktionshinder eller speciella behov. Jag kan erbjuda en lugn miljö där barnet får välja mellan att experimentera med färg och form eller skulptera. Inget material vi använder doftar starkt. Vi har handskar på oss om man tycker att det är kladdigt.

Första gången vi träffas kan det räcka med att vi ses och ni får se hur det ser ut i min ateljé som ligger på Störvägen 19 i Uppsala. Jag kan visa vad vi kan göra och är det något särskilt du som förälder vet att jag behöver tänka på med just ditt barn tar jag tacksamt emot information om det.

Första besöket kostar det inget. Därefter tar jag 495 kr/timme exklusive material. Ni betalar direkt efter varje besök med kort. Vi träffas dagtid och antalet besök bestämmer ni dvs ni binder inte upp er för något.

Är du intresserad maila mig på info@marianehlinsdesign.se.